Meta
Realitatea Vâlceană

Start sezon estival, la Ștrandul Ostroveni! Tarife de acces și scutiri oferite de Municipalitate


Luni, 10 iunie 2019, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au dat startul sezonului estival la Ştrandul Ostroveni, prezentând, în acest context, ultimele facilităţi oferite vizitatorilor acestei baze de agrement. Printre acestea se numără un ansamblu modern şi elegant de unităţi comerciale ce urmează a fi deschis în zilele următoare (ansamblu ce a înlocuit vechile şi inesteticele chioşcuri existente până în sezonul precedent), edilul-şef apreciind efortul investitorului – firma Magic Tic-Tac SRL – care administrează mai multe spaţii din ştrand în regim de chirie.

Suplimentar acestor facilităţi, scăldatul în baza de agrement din Sudul municipiului este supravegheat permanent de un salvamar, este asigurată asistenţă medicală, iar pe lângă plajă şi baia în cele două bazine cu apă dulce şi cele două cu apă sărată, vizitatorii pot petrece timpul pe terasele din cadrul bazei, pot practica sporturile preferate pe unul din cele două terenuri de minifotbal sau pe terenul de tenis – toate prevăzute cu instalaţie de iluminat – sau la mesele de ping-pong şi se pot plimba cu hidrobicicletele ori cu un catamaran pe lacul din imediata vecinătate.


Cu această ocazie, primarul Mircia Gutău a anunţat scutirile care sunt oferite de Municipalitate şi în acest an, respectiv acces gratuit pentru pensionarii din Râmnicu Vâlcea, de luni până joi, sau intrare liberă după ora 18.00 în fiecare zi a săptămânii.
Tarifele de acces sunt neschimbate faţă de anul trecut: 15 lei biletul de intrare pentru adulţi, 8 lei – pentru copii şi 100 de lei abonamentul lunar cu 30 de intrări (o intrare/zi). Tot neschimbate au rămas şi facilităţile pentru mai multe categorii de persoane domiciliate în municipiu, instituite încă din anul 2017 prin HCL nr. 228: acces gratuit în zilele de luni până joi pentru pensionari, pentru copiii proveniţi din centrele de plasament (în grup organizat şi însoţiţi) şi pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora, precum şi acces gratuit permanent pentru copiii sub 5 ani; de asemenea, după ora 18.00, intrarea este liberă.
Anul trecut, baza de agrement Ştrand Ostroveni a primit peste 81.000 de vizitatori adulţi, aproape 19.000 de copii şi mai multe zeci de mii de pensionari, care s-au bucurat de facilităţile oferit acestei categorii sociale.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.