Meta
Realitatea Vâlceană

Tânăr de 31 ani, prins cu droguri, în zona “Tic-Tac” din Ostroveni!

În noaptea de 26 martie 2024, în jurul orei 23:30, un tânăr în vârstă de 31 de ani, care se afla în zona ”Tic-Tac” din Cartierul Ostroveni al Municipiului Râmnicu Vâlcea, a atras atenția forțelor de ordine prin comportamentul lui suspect. În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, acesta s-a urcat într-un autovehicul și a încercat să părăsească locul. Forțele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de Jandarmerie în dreptul lui, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu mașina.

Ulterior, jandarmii vâlceni l-au legitimat, pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lui suspect. În urma controlului corporal preventiv, asupra tânărului au fost găsite substanțe interzise de lege, mai exact fragmente vegetale de culoare verzuie cu miros înțepător și un pachet de foițe în rolă cu filtre, folosite pentru confecționarea țigaretelor.

Documentele întocmite împreună cu substanțele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

4 Comments for “Tânăr de 31 ani, prins cu droguri, în zona “Tic-Tac” din Ostroveni!”

  1. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my visitors would certainly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Thank you!

  2. I really appreciate your work, Great post.

  3. I like this internet site because so much utile stuff on here : D.

  4. thanks to the author for taking his time on this one.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.