Meta
Realitatea Vâlceană

Tânăr din Drăgășani, vrând să fugă, a acroșat autospeciala Poliției!

•Un tânăr a fost reținut 24 de ore, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere!

În noaptea de 9 spre 10 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism ce se deplasa pe raza municipiului Drăgășani, pe strada Tudor Vladimirescu, însă acesta nu a respectat semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, în mare viteză.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar la un moment dat, încercând să-l blocheze, conducătorul auto a acroșat autospeciala poliției, producându-i avarii la aripa și farul, din dreapta față, după care la scurt timp, a abandonat autoturismul.

Polițiștii l-au depisat pe șofer, în persoana unui tânăr, de 22 de ani, din municipiul Drăgășani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a supus controlului.

Luni, 10 iunie 2019, începând cu ora 23.15, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore și depunerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a tânărului, de 22 de ani, pentru conducerea unui autoturim pe drumurile publice fără a deținere permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1, din Codul Penal.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.