Meta
Realitatea Vâlceană

Tânăr, prins în flagrant și reținut pentru trafic de droguri! Transporta cocaină de la Rm. Vâlcea la Polovragi!

La data de 28.10.2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului H.S., în vârstă de 26 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

La data de 27.10.2019, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Gorj și S.C.C.O. Vâlcea au prins în flagrant pe inculpatul H.S. în timp ce a preluat și transportat din municipiul Râmnicu Vâlcea până în localitatea Polovragi, județul Gorj, cantitatea de 250 grame de cocaină, în valoare de aproximativ 25.000 euro.
Cantitatea de droguri de mare risc provenea din Italia și a fost procurată de către inculpat în vederea comercializării acesteia către diverși consumatori de pe raza județului Gorj.
În cursul zile de azi, inculpatul H.S. urmează să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul S.A.S. Gorj și I.P.J. Gorj.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.