Meta
Realitatea Vâlceană

Tânărul D. Nicolae, de 28 de ani din Râmnic, 7 ani de închisoare pentru viol

La data de 25 aprilie a.c., în baza informaţiilor deţinute, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri, au identificat în municipiul Râmnicu Vâlcea  pe D.  Ioan, de  51 de ani, din Satu Mare, care se sustrăgea executării pedepsei de 3 ani închisoare la care a fost condamnat de Judecătoria Satu Mare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul figura urmărit naţional de IPJ Satu Mare, din noiembrie 2013.

În cauză s-a luat măsura reţinerii persoanei condamnate şi introducerea acesteia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

De asemenea, în aceeaşi zi, Judecătoria Râmnicu Vâlcea a înaintat la IPJ Vâlcea- Serviciul Investigaţii Criminale  mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe D. Nicolae, de 28 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la 7 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol.

Cu ocazia activităţilor specifice întreprinse, condamnatul a fost identificat, reţinut şi escortat la Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş.

Tot, la data de 25 aprilie 2014, ora 15.00, Poliţia oraşului Bălceşti a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Bălceşti, privind pe P. Constantin, de 22 de ani,  din comuna Ghioroiu,  condamnat la executarea pedepsei de 6 (şase) luni închisoare.

Magistraţii au reţinut în sarcina acestuia comiterea infracţiunii de vătămare corporală, comisă în cursul anului 2011, provocându-i părţii vătămate leziuni ce au necesitat un număr de 35 de zile de îngrijiri medicale.

Astfel,  poliţiştii l-au identificat la domiciliu, fiind transportat la sediul I.P.J. Vâlcea unde a fost  preluat de către cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea în vederea transportării şi încarcerării la Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.