Meta
Realitatea Vâlceană

Teme importante dezbătute în ultima ședință ordinară a Colegiului Prefectural pe 2017

Marți, 19 decembrie 2017, începând cu ora 9:00, a avut loc ședința ordinară a Colegiului Prefectural Vâlcea.
În cadrul ședinței, dupa intonarea Imnului de stat ,primul punct al ordinii de zi a fost reprezentat de „Stadiul autorizării unităţilor de învăţământ din judeţul Vâlcea în anul şcolar 2017-2018, analiză comparativă cu situaţia existentă în septembrie 2017”.
Materialul a fost prezentat de către inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Andra Bica, inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, comisarul șef de poliție Gabriel Ciobotoiu, inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, lt. colonel Dan Pascaru și de către directorul Direcției de Sănătate Publică, Lorena Mărgăritescu.
Punctul doi al ordinii de zi l-a reprezentat „Raportul de monitorizare a Planului de acţiune judeţean pentru implementarea Strategiei Antidrog Locale 2014-2020”.
Materialul a fost prezentat de către coordonatorul Centru,lui de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Vâlcea, subcomisar de poliție Ionuț Pîslaru.
„Având în vedere ca a fost ultima ședință a Colegiului din acest an, le mulțumesc tuturor membrilor Colegiului Prefectural pentru activitatea desfășurată și îmi exprim speranța ca în anul ce va veni rezultatele acestei structuri să fie superioare celor din acest an!”, a declarat prefectul Florian Marin.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.