Meta
Realitatea Vâlceană

Toate unitățile de învățământ din județul Vâlcea vor funcționa după Scenariul 1

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa săptămâna viitoare după scenariul 1, care presupune participarea zilnică cu prezența fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară în vigoare.

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat vineri, 3 decembrie 2021, în ședință extraordinară convocată prin ordinul prefectului Sebastian Fârtat, scenariile de funcționare pentru unitățile școlare din județ, valabile în săptămâna 6-10 decembrie 2021, potrivit hotărârii adoptate, începând de luni, urmând să fie reluate cursurile cu prezență fizică și la Școala Gimnazială „Dumitru Bădescu” din Băile Olănești, care a funcționat până acum după scenariul 2 (cursuri online), în baza art. 3, alin. 2, din Ordinul comun al ministrului Educației și cel al Sănătății nr. 5338/1082/01.10.2021.

Hotărârea nr. 82 a CJSU Vâlcea poate fi consultată pe site-ul ISU Vâlcea: http://www.isuvl.ro/03.%20Interventie/CJSU/Hotarari%20CJSU.html.

1 Comment for “Toate unitățile de învățământ din județul Vâlcea vor funcționa după Scenariul 1”

  1. İzmir bölgesindeki ECZANE TEKNİSYENİ iş ilanı için başvuru yapmak çok kolay.
    Kent Sağlık Grubu markasındaki diğer iş ilanları ‘da!
    Sağlıkta dünyaca tanınan ABD’li JCI (Joint Commission International) akreditasyon belgesine
    sahip olan Kent Hastanesi, aşağıda belirtilen özelliklere sahip Eczane Teknisyeni.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.