Meta
Realitatea Vâlceană

Trafic auto restricționat pe DN67 până la sfârșitul lunii septembrie

Traficul auto pe centura de sud a municipiului Râmnicu Vâlcea, DN 67 (București-Târgu Jiu) va fi restricționat, prin semaforizare, până la sfârșitul lunii septembrie, a anunțat IPJ Vâlcea printr-un comunicat de presă.
Astfel, având în vedere că în apropierea barajului Râureni se execută lucrări aferente intersecției noului Bulevard Dem Rădulescu cu DN64, pe porțiunea de drum cunoscută drept centura de sud a Râmnicului traficul auto se va face cu semaforizare, conducătorii auto fiind rugați să se adapteze condițiilor de drum în acest sens pentru a evita alte riscuri. Lucrările vor dura până pe 30 septembrie, urmând ca de la 1 octombrie traficul pe centura de sud să reintre în normal.

După cum v-am mai informat, în urma unui proiect european, demarat în urmă cu doi ani, Primăria Râmnicu Vâlcea a investit în construcția prelungirii Bulevardului Dem Rădulescu din cartierul Ostroveni până la intersecția cu DN 67 (București-Târgu Jiu), investiție care va fi inaugurată la sfârșitul lunii septembrie. (A.T.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.