Meta
Realitatea Vâlceană

Trei accidente rutiere, într-o singură zi, soldate cu răniți!

Duminică, 3 septembrie a.c., pe raza județului nostru s-au produs trei accidente rutiere soldate cu răniți grav și ușor, respectiv:
1. în jurul orei 14.00 – accident rutier pe Drumul Județean 605C, la km 4+700 de metri, pe raza comunei Alunu, soldat cu rănirea a 3 persoane, dintre care doi minori de 11 ani;
2. în jurul orei 16.00 – accident rutier pe Drumul Național 7, la km 202 +400 de metri, în afara localității Călimănești, soldat cu rănirea a 5 persoane, dintre care doi minori cu vârstele de 4 repectiv 6 ani;
3. în jurul orei 22.00 – accident rutier pe Drumul Județean 64, la km 96 +700 de metri, pe raza orașului Băbeni, soldat cu rănirea a 3 persoane.
În toate situațiile, cauza producerii accidentelor a fost neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile meteo – rutiere (carosabil umed și drum în curbă).

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe arterele rutiere ale județului, acționând cu aparatele radar din dotare în scopul asigurării regimului legal de viteză.
Stimați conducători auto, viteza excesivă dar mai ales neadaptată la condițiile meteo-rutiere și de trafic constituie principala cauză generatoare de accidente grave, atât la nivel național cât și la nivelul județului Vâlcea.

Astfel că, înainte de a apăsa pedala de accelerație în așa fel încât să depășiți limita legală de viteză și să puneți atât viața dumneavoastră cât și a celorlalți participanți la trafic în pericol, vă recomandăm să vă gandiți la persoanele apropiate dumneavoastră, fie că se află în autovehicul sau acasă și la consecințele ce pot avea loc ca urmare a nerespectării unei simple reguli de circulație.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.