Meta
Realitatea Vâlceană

Trei avarii soluţionate în Drăgăşani şi Prundeni

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din sectorul Drăgăşani a desfăşurat o serie de acvităţi în ulma perioadă în întreaga arie de operare. Asel, au fost remediate trei avarii la reţeaua de apă din municipiu şi din comuna Prundeni: pe str. Batca (unde s-a
“surat reţeaua de distribuţie de 90 mm) şi pe str. T. Vladimirescu – nr. 328 şi 430 (Prundeni), unde s-au spart robineţii montaţi în pământ în spatele colierului de branşare.
De asemenea, au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat cămine de racord la reţeaua de canalizare a scărilor de bloc; s-a connuat cu decopertarea manuală a pământului în groapa de poziţie pentru rezervorul de 80 mc de apă defect la Gospodăria de
Apă Prundeni; s-a “nalizat acţiunea de reîntregire, reparare şi spălare a conductei de transport Dn400 pentru alimentarea rezervorului de 2.500 mc din Dealul Viilor la punctul de lucru Drăgăşani; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare din municipiu şi la staţiile de repompare din Prundeni; au fost veri”caţi parametrii apei potabile furnizate în sistemele celor două localităţi dar şi cei ai apei menajere epurate şi descărcate în contracanalul Olt.
Tot în cursul săptămânii trecute au fost veri”cate şi înlocuite apometre în Drăgăşani şi Prundeni, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau blocate.
A fost asigurată în connuare asistenţa tehnică pe str. Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Primăverii, Regele Ferdinand, Belşugului dar şi la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc
„Exnderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani” din cadrul proiectului „Exnderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”.

Este vorba despre lucrările de exndere canalizare în Drăgăşani – carerele Zlătărei, Zărneni şi Valea Caselor (13.998 ml şi 11 staţii de pompare) în cadrul proiectului „Realizarea ratei de conectare de 100% în aglomerarea Drăgăşani”. Nu în ulmul rând, a început acţiunea de deviere a canalizării în zona străzii Decebal pentru a permite începerea lucrărilor la un bloc nou ANL. De asemenea, au început lucrările în cadrul proiectului „Reţea apă potabilă carer Zărneni şi Valea Caselor, Municipiul Drăgăşani”. S-au executat lucrări de spălare cu hidrojetul a tronsoanelor de canalizare nou realizate în carerul Zlătărei pentru a se realiza vizualizarea video.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.