Meta
Realitatea Vâlceană

Trei bărbați din Mateești, Frâncești și Râmnicu Vâlcea, arestați pentru evaziune fiscală! Prejudiciul, peste 130.000 de euro!

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale și Posturilor de poliție Mateești și Frâncești au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Tribunalul Vâlcea și Judecătoria Horezu, față de trei bărbați din Mateești, Frâncești și Râmnicu Vâlcea.

La data de 20 noiembrie, polițiștii au pus în executare două mandate de arestare emise față de doi bărbați din Frâncești și Râmnicu Vâlcea, condamnați fiecare la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada august-noiembrie 2011, cei în cauză ar fi dispus înregistrarea în evidența contabilă și ar fi declarat la organele fiscale achiziții fictive de bunuri, de la mai multe societăți comerciale, sustrăgându-se de la plata obligațiilor către stat.

A fost creat un prejudiciu de peste 130.000 de euro.

La aceeași dată, polițiștii au executat un mandat de arestare față de un bărbat din Mateești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În fapt, cel în cauză, la data de 26 decembrie 2016, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt bărbat, în timp ce se afla pe drumul public, în Mateești, lovindu-l pe acesta cu un obiect contondent, în zona spatelui.

Cei trei au fost conduși la un penitenciar din județul Argeș.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.