Meta
Realitatea Vâlceană

Trei tineri din Brezoi, prinşi în flagrant de jandermi în timp ce “fumau”

În data de 24 ianuarie a.c., în jurul orelor 23:00 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea (Cartier Ostroveni),au observat un autoturism de culoare albastră, staționat, în care se aflau mai multe persoane.
În urma efectuării controlului corporal preventiv și percheziției autoturismului, jandarmii au constatat existența unei bucăți de staniol în interior aflându-se resturi vegetale de culoare brun-verzuie, sub scaunul din față-stânga al șoferului. Din relatările celor trei tineri, respectiv D.N.A de 24 ani , G.A.N de 20 ani și R.R.D de 21 ani, având domiciliul toți trei în orașul Brezoi, a reieșit faptul că se aflau în acel loc pentru a fuma o ţigară confecţionată artizanal cu fragmente vegetale. Tot pesoanele în cauză au mai menţionat faptul că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută, pentru care au plătit suma de 50 lei”, se spune în comunicatul transmis de IJJ Vâlcea.
Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.