Meta
Realitatea Vâlceană

Un tânăr de 19 ani din Râmnic, bănuit sa comiterea mai multor furturi! Prejudiciul, de peste 240.000 lei, recuperat parțial!

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului.

La data de 11 aprilie a.c., în urma verificărilor și cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiu, bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza municpiului, în perioada martie-aprilie a.c..

În fapt, acesta ar fi pătruns într-un șantier unde se desfășurau lucrări de construcție a unui bloc, de unde ar fi sustras un pistol de legat fier beton. Deasemenea acesta ar mai fi pătruns într-o clădire a unei firme din municipiu, iar din interiorul birourilor ar fi sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul pentru faptele comise este de peste 240.000 lei, fiind recuperat parțial.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 12 aprilie a.c., a fost prezentat Parchetului Râmnicu Vâlcea, pentru a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.