Meta
Realitatea Vâlceană

Unora nu le place că PSD Vâlcea întinereşte? Lista PSD Vâlcea pentru Parlament a fost validată de București!

Marţi, 25 octombrie a.c., Comitetul Naţional Executiv al PSD a aprobat listele finale de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 pentru fiecare judeţ în parte. Referitor la judeţul nostru, în ciuda a fel și fel de supoziţii, nu s-a produs nicio schimbare, niciun interpus de la centru. Așadar:

Pentru CAMERA DEPUTAȚILOR:
1. VASILE COCOŞ
2. DANIELA OTEŞANU
3. OVIDIU ŞTEFAN POPA
4. EUGEN NEAȚĂ
5. OPROAICA ALEXANDRU
6. CONCIOIU NICOLAE
7. PETCAN LIDIA
8. PREDUS GIGI

Pentru SENATUL ROMÂNIEI:
1. MATEI CONSTANTIN BOGDAN
2. COCA FLORIAN LAURENTIU
3. DOBRETE ADINA
4. SPIRIDON NICU

Sunt convins că această listă o să fie comentată îndelung, însă am satisfacția și declar cu toată convingerea că PSD are la Vâlcea cea mai bună listă! Regăsim aici oameni curați, oameni bine pregătiți și cu experiență administrativă și politică! Regăsim tineri și femei, dar și seniori, regăsim oameni cu “state vechi” în partid, dar și oameni noi! Pentru cei de pe liste acum începe o perioadă din viață în care trebuie să fie concentrați și atenți la scopul pentru care sunt pe liste, recâștigarea încrederii românilor şi vâlcenilor în Parlament. Îi asigur pe vâlceni că voi monitoriza atent modul de acțiune al candidaților noștri şi că rămân așa cum a fost și predecesorul meu Ion Câlea și cei care m-au crescut pe mine politic și administrativ un reprezentant administrativ și politic atent la sugestiile și nevoile vâlcenilor noștrii. Succes tuturor competitorilor politici și ….VICTORIE PSD VÂLCEA!”, a fost mesajul transmis de Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.
Nu mai înţelegem nimic. Cerem înnoirea clasei politice iar când aceasta se produce, ne dăm cu fundul de pământ şi nu ne mai convine. Strigăm că sunt aranjamente de culise, că s-au tras sfori să iasă cine trebuie şi să fie sabotaţi alţii. Votul dat în PSD Vâlcea pentru stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare din iarnă a scos din pălărie oameni noi, de care au auzit, într-adevăr, foarte puţini. Bogdan Matei şi Ovidiu Popa sunt tineri şi nu au avut până acum prea multe de spus în politica vâlceană. Şi totuşi, ei au fost votaţi de delegaţi în detrimentul unor pesedişti mult mai cunoscuţi, unii dintre ei parlamentari.
Cumva, PSD Vâlcea îmbracă haine noi. Vine cu oameni necunoscuţi, cu vârste până în 45 de ani. În mod normal, opinia publică ar trebui să salute o astfel de schimbare, pentru că o clamează de peste 20 de ani. PSD, considerat un partid obtuz, imun la schimbare, face un pas în direcţia modernizării, chiar înaintea PNL, formaţiune politică de dreapta care face mare caz pe subiectul reformei interne, care însă nu se mai produce. Şi totuşi, o bună parte din această opinie publică se comportă dubios şi priveşte câş promovarea unor oameni tineri. Mai înţelege cineva ceva? Noi da, dar despre acest lucru într-un alt articol.
Anemona Tănase

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.