Meta
Realitatea Vâlceană

VÂLCEA o susţine pe ROXANA MOISE în competiţia la EXATLON de la Kanal D

Începând cu data 3 februarie 2018, Roxana Moise, o tânără din Râmnicu Vâlcea, antrenor de fitness, face parte din echipa „Războinicii” din celebrul reality show Exatlon care a clasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România!
Avem plăcerea de a vă invita să o urmărim si să o susţinem pe Roxy, în echipa Războinicilor de la Exatlon. Suntem mândre de tine, Roxy, şi iţi ţinem pumnii!”, au declarat, pe pagina de socializare, fetele pe care Roxana Moise le antrenează la Fit Academy.
Despre emisiune
20 de concurenti, dintre care 10 vedete, vor intra intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.
Reality-ul, suta la suta autentic, va avea in prim plan Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro!
Roxana Moise, SUCCES ! VÂLCENII sunt alături de tine!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.