Meta
Realitatea Vâlceană

VÂLCEA: Patru CAZURI de CORONAVIRUS și un deces, în două zile

Luni, 22.06.2020, situația pacienților confirmați Covid19 și internați în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea se prezintă in felul următor:
• La secția Boli Infectioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați 3 pacienți confirmați Covid19: unul este asimptomatic și doi prezintă forme medii.
• În ultimele 24 ore s-a internat un caz pozitiv cu forme medii.


​În data de 21.06.2020, situația pacienților confirmați Covid19 și internați in Spitalul Județean de Urgență Vâlcea se prezintă in felul următor:
• La secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea se află internați 2 pacienți confirmați Covid19: unul prezintă forme ușoare, iar al doilea prezintă forme medii.
• In ultimele 24 ore s-a inregistrat un deces – pacientă cu accident vascular cerebral și infecție cu SARS-CoV 2.

Dacă dumincă au fost înregistrate 43 cazuri confirmate în județul nostru, luni, 22 iunie 2020, s-a ajuns la 47 de cazuri, în condiţiile în care în întreaga ţară numărul a crescut!
Totuși, trebuie să remarcăm faptul că, prin efortul administrației locale, a medicilor și a tuturor factorilor implicați, Vâlcea rămâne cea mai sigură zonă din ţară în ceea ce priveşte răspândirea coronavirusului, însă trebuie să fim precauți, să respectăm toate regulile împotriva acestei pandemii.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.