Meta
Realitatea Vâlceană

Vâlceanca Mihaela Andreianu, secretar de stat în Guvernul României!

Marți, 3 decembrie 2019, premierul Ludovic Orban a numit la Ministerul Muncii, în funcţia de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat, iar pe Mihaela Andreianu (PNL Vâlcea) în funcţia de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi.
Mihaela Andreianu are 46 de ani şi profesor la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea.

Monitorul Oficial nr. 0973 din 2019
Actul nr. 478 din 03 Decembrie 2019
Emitent: Primul-Ministru
Decizie privind numirea doamnei Mihaela Andreianu în funcția de secretar de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați
Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, denumită în continuare ANES, este o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Muncii și Justiției Sociale, care promovează principiul egalității de șanse între femei și bărbați.[1] ANES își propune combaterea tuturor formelor de discriminare bazate pe criteriul de sex precum și eliminarea violenței în familiei.


“Astăzi am fost numită secretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați – Ministerul Muncii și Protecției Sociale.
Sunt convinsă că această recunoaștere este, de fapt,aprecierea muncii de echipă a Organizației Femeilor Liberale, a viziunii pe care am împărtășit-o de-a lungul timpului în ceea ce privește egalitatea de gen, a proiectelor minunate derulate împreună.
Mulțumesc pentru încredere domnului prim ministru, Ludovic Orban, doamnei ministru Violeta Alexandru, conducerii filialei, colegelor și colegilor din PNL Vâlcea.
Vă asigur că voi trata cu seriozitate, determinare și rigurozitate problematica egalității de gen și că voi încerca să obțin rezultate concrete în acest domeniu”, a declarat vâlceanca Mihaela Andreianu.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.