Meta
Realitatea Vâlceană

Vești bune de la Spitalul Județean: Paturi moderne pentru pacientele Maternității, cărucioare și Mamograf

PATURI MODERNE, PENTRU PACIENTELE MATERNITĂTII VÂLCENE!
“Continuam sa le dam valcenilor vesti bune de la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea! In primul rand, vrem sa amintim ca, numai anul acesta, Consiliul Judetean Valcea ne-a alocat peste 1 milion de euro din bugetul judetului, pentru modernizarea si dotarea cu aparatura medicala a sectiilor SJU.
In prezent, sunt in plina desfasurare mai multe licitatii pentru proiecte cu finantare europeana sau guvernamentala, iar una dintre aceste licitatii se organizeaza pentru consolidarea si modernizarea Maternitatii.
Cladirea va fi reabilitata complet, insa pana depasim aceste proceduri, trebuie sa apreciem si efortul unor prieteni ai Spitalului Judetean de Urgenta Valcea. Printre acestia se numara si deputatul Eugen Neață, cel care a identificat si a fructificat o oportunitate pentru dotarea cu paturi moderne a Maternitatii valcene.
Demersul acestuia a putut fi realizat si prin implicarea Presedintelui Consiliului Judetean Valcea, Constantin Rădulescu.

Pe langa cele 20 de paturi moderne, au fost donate spitalului si alte piese de mobilier, dar si 20 de carucioare pentru transportul pacientilor.
Cu toate problemele semnalate in activitatea noastra, ii asiguram pe pacienti de preocuparea noastra continua, pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate, in toate sectiile Spitalului Judetean de Urgenta Valcea”, conform Compartiment Relatii cu Publicul al SJU Vâlcea.

INCĂ O VESTE BUNĂ PENTRU PACIENTELE DIN VÂLCEA
Vineri, 15 noiembrie 2019, a sosit aparatul mamograf la SJU Valcea.

In cursul saptamanii viitoare el va fi instalat si vor incepe procedurile de autorizare la Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare.
Acest aparat mamograf digital care intra in dotarea SJU Valcea a costat 1 milion de lei, achizitionat cu fonduri guvernamentale si de la Consiliul Judetean Valcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.