Meta
Realitatea Vâlceană

Veste bună de la conducerea Consiliului Judeţean: 32 MILIOANE de EURO pentru JUDEŢUL VÂLCEA!

Miercuri, 22 noiembrie a.c., la Ministerul Fondurilor Europene, ministrul Marius Nica, Constantin Rădulescu,preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea au semnat contractul de finanţare pentru realizarea “Centrului de management intergrat al deşeurilor de la Roeşti”, din cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Vâlcea.

„De ce este vorba despre centru şi nu despre groapă de gunoi? Pentru că la Roeşti nu va fi o groapă de gunoi, aici vorbim despre o staţie de sortare a deşeurilor, o staţie de tratare mecano-biologică, prin care acestea vor deveni compost, şi despre un depozit ecologic pentru deşeuri. Aceste trei componente dau denumirea şi funcţionarea sub forma unui Centru de Management Integrat al Deşeurilor.
În comuna Roeşti nu va fi o groapă de gunoi, prin acest proiect realizându-se, de fapt, o investiţie ecologică destinată gestionării deşeurilor la nivelul judeţului Vâlcea.
Vreau să le mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului s-au implicat în acest proiect”, a declarat Constantin Rădulescu,preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.