Meta
Realitatea Vâlceană

Victorieee! SCM Râmnicu Vâlcea, campioana României la handbal!

•Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a fost prezent la meci și a premiat echipa SCM cu medaliile de campioane și marele trofeu!

Duminică, 12 mai 2019, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor Traian, echipa de handbal vâlceană a jucat, pe teren propriu, în penultima etapă din Liga Florilor, cu CSM Slatina, meci care a făcut SCM campioana României la handbal feminin!(29-26). Este titlul cu numărul 20 pentru Vâlcea!

În sala arhiplină, cu 3000 de suporteri, în care au fost prezenți primarul Mircia Gutău, Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean, deputatul Eugen Neață, ministrul Sportului, Bogdan Matei, consilieri locali și județeni, dar și foarte mulți vâlceni iubitori ai handbalului, pe fiecare scaun au fost puse poze în format A6, cu toate componentele echipei SCM Rm. Vâlcea, fotografii destinate autografelor.
A fost o atmosferă incendiară! SCM, mândria Vâlcii! Felicitări întregii echipe și antrenorilor, dar și tuturor care au avut încredere ca județul nostru să redevină ambasadorul handbalului românesc!
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.