Meta
Realitatea Vâlceană

Vitezomanii, sancționați contravențional! Azi-noapte, la Călimănești, nouă șoferi, din 20 controlați, au depășit viteza legală!

ACȚIUNI BLITZ ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERI VÂLCENI

Polițiștii Serviciului Rutier și Poliției orașului Băbeni au acționat în zona localităților Băbeni și Călimănești pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, depistarea conducătorilor auto sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive, dar și pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză.

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier și Poliției orașului Băbeni au acționat în oraș, dar și în localitățile arondate, aplicând într-o singură oră, 16 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale, abateri comise de bicicliști, căruțași, dar și pentru nereguli cu privire la transportul de mărfuri.

A fost reținut și un certificat de înmatriculare.

La data de 6 octombrie a.c., în intervalul 02:00-03:00, polițiștii au acționat în orașul Călimănești, fiind oprite pentru control 20 de autoturisme și aplicate 9 sancțiuni contravenționale de 1.400 de lei, pentru depășirea vitezei legale.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.