Meta
Realitatea Vâlceană

Zeci de percheziții ale mascaților în București și 14 județe din țară, inclusiv VÂLCEA! Prejudiciu uriaș!

Zeci de percheziții au avut loc, miercuri, 6 februarie 2019, în București și în 14 județe din țară, inclusiv Vâlcea, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală!

Miercuri dimineața, 6 februarie 2019, poliţiştii din Mureş au efectuat 68 de percheziții, în Bucureşti şi în 14 județe, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Activitățile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, în Capitală, precum şi în județele Mureş, Bistriţa Năsăud, Braşov, Galaţi, Gorj, Ilfov, Iaşi, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Vâlcea, Vaslui.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 –2016, reprezentanţii unei firme din Mureş, având ca obiect principal de activitate transporturi rutiere de mărfuri, ar fi stabilit relaţii comerciale fictive şi ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale fără conţinut economic real.

Prejudiciu uriaș la bugetul de stat!

De asemenea, cei în cauză ar fi omis înregistrarea în totalitate a livrărilor efectuate, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale. Prin faptele lor, ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1.300.000 de lei. Vor fi puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.