Meta
Realitatea Vâlceană

A doua victorie în Liga Campionilor! SCM Râmnicu Vâlcea a răzbunat înfrângerile cu Buducnost

Victoria împotriva campioanei Muntenegrului consolidează pentru SCM Râmnicu Vâlcea locul 6 în Liga Campionilor și speranța pentru Optimi, de asemenea fiind răzbunate cele 6 înfrângeri la rând în fața lui Buducnost Podgorica.


SCM Rm. Vâlcea a obținut a doua victorie consecutivă în Grupa B a Ligii Campionilor, după ce a învins Buducnost Podgorica (dublă campioană a Europei), miercuri 20 ianuarie 2021, într-un joc restanță, cu scorul de 25-23! Primul succes a fost cu Croația, când a învins Podravka cu 27-25, duminică 17 ianuarie 2021.

„Echipa a jucat la un nivel foarte înalt în Liga Campionilor. Am avut atitudine, am avut o apărare de fier. Mă bucur că am legat trei victorii în ultima săptămână (una în Liga Florilor, cu Gloria Buzău), dar mai avem multe meciuri de disputat și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Avem un moral bun și mergem mai departe cu încredere”, a declarat Florentin Pera, antrenorul SCM Rm. Vâlcea.

SCM mai are de jucat restanţele cu Borussia, din etapele a 6-a şi a 9-a. Prima dintre acestea este programată pe 9 februarie, iar a doua e încă în dezbaterea EHF. De asemenea mai e de jucat meciul cu Podravka, din etapa a 4-a, însă nici această restanță nu a fost încă programată.

Așa cum știți, SCM Rm. Vâlcea a suferit mult în 2020 și pentru că pandemia de coronavirus i-a provocat câteva săptămâni dificile, motiv pentru care a și ajuns să adune patru restanțe.
Vestea bună e că a început 2021 foarte bine cu victorii, a recuperat aproape toate jucătoarele, și de ce nu, merităm să sperăm la încă un succes pe 24 ianuarie, de la ora 17.00, meci pe care-l joacă acasă cu CSKA Moscova! Lider neînvins în grupa B este chiar deținătoarea trofeului, Gyor ETO (17 puncte).
Nu putem să nu ne gândim ce atmosferă ar fi fost în Sala Sporturilor Traian, dacă se juca cu spectatori! Oricum, suntem cu tot sufletul alături de SCM Rm. Vâlcea, la TV!
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.