Meta
Realitatea Vâlceană

ATENȚIE! 16-21 septembrie: ROADPOL SAFETY DAYS

Polițiștii rutieri vâlceni vor acționa în perioada 16-21 septembrie a.c., în cadrul Proiectului „ROADPOL SAFETY DAYS”, destinat conștientizării tuturor participanților la traficul rutier, cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se află la volan.

Polițiștii vor organiza activități informativ-preventive în trafic, în vederea prevenirii implicării în evenimente rutiere a conducătorilor auto și nu numai, urmând să fie distribuite și flyere cu mesajul „Alege viața”.

Participanții la trafic vor fi încurajați să acceseze website-ul www.roadpolsafetydays.eu în vederea descărcării formularului “Angajamentul meu pentru zilele de siguranță ROADPOL” și înregistrarea acestuia în sistem.

Șoferii vor fi informați cu privire la riscurile conducerii sub influența alcoolului, neadaptării vitezei la condițiile de drum, lipsa centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil și nu numai.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.