Meta
Realitatea Vâlceană

Construirea Centralei în cogenerare la CET Govora, prioritate ZERO, în bugetul de investiții al județului Vâlcea pe anul 2024!

“Anul acesta, vom investi, în infrastructura de mediu, cea mai mare parte din fondurile pentru dezvoltare, respectiv suma de 106 de milioane euro.

Banii se vor folosi pentru demararea unuia dintre proiectele noastre de anvergură: modernizarea, retehnologizarea și extinderea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică în municipiul Râmnicu Vâlcea. Investiția are o valoare totală de 140 milioane euro și se va derula pe parcursul a trei ani.

O sumă importantă (cca 11 milioane de euro) va merge și către alte investiții în protecția mediului, cum ar fi înființarea centrelor de colectare prin aport voluntar, în trei zone ale județului, un proiect pentru care CJ Vâlcea a obținut finanțare europeană.

În anul 2024, vom avea un BUGET al DEZVOLTĂRII, 75% din banii județului fiind alocați pentru investiții”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

2 Comments for “Construirea Centralei în cogenerare la CET Govora, prioritate ZERO, în bugetul de investiții al județului Vâlcea pe anul 2024!”

 1. Hello to every one, since I am really eager of reading this webpage’s post to be updated on a regular basis.
  It consists of pleasant stuff.

  Here is my web blog: vpn special coupon code

 2. great post, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector
  do not realize this. You must proceed your writing. I
  am sure, you have a huge readers’ base already!

  Take a look at my page – vpn special coupon

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.