Meta
Realitatea Vâlceană

Derby-ul Olteniei la handbal feminin, câștigat de SCM Râmnicu Vâlcea!

• SCM Rm. Vâlcea, CSM București și Minaur Baia Mare luptă cot la cot în drumul spre titlu! În prima etapă a returului, la Bistrița, toate cele 3 au înregistrat victorii. Minaur a avut cele mai mari emoții cu Zalăul lui Tadici.

Așadar, luni, 26 aprilie: Victorie pentru echipa vâlceană în prima etapă a returului: SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova 26:20 (13:11)

După o primă repriză echilibrată, SCM s-a desprins în partea secundă și a câștigat detașat. Batinovic a făcut un joc bun la apărare, iar în faza ofensivă au impresionat Gonzalez și Elghaoui. Kristina Liscevic a fost cea mai bună marcatoare (7 goluri), urmată de Mireya Gonzales (5 goluri), Asma Elghaoui (5 goluri), Roberta Stamin (4 goluri), Marta Lopez (3 goluri), Maren Aardahl ( 1 gol) și Dana Marin (1 gol).
Al doilea succes pentru SCM Rm. Vâlcea, în turneul de la Bistrița
Marți, 27 aprilie (ora 14.45), echipa vâlceană antrenată de Florentin Pera a întâlnit pe CSM Slatina, partida putând fi vizionată contracost pe platforma video a FRH.

Iată că și de data aceasta, SCM Râmnicu Vâlcea a jucat foarte bine, înregistrând o victorie la 10 goluri diferență, după ce și la finalul primei reprize s-a aflat tot în avantaj (18-13), scorul la finalul meciului fiind 35-25!

Urmează trei zile de repaus pentru echipa vâlceană iar, sâmbătă, 1 mai, e programat meciul cu Minaur Baia Mare.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.