Meta
Realitatea Vâlceană

Doctorul Florinel Constantinescu, primul mandat de primar în fruntea Călimăneștiului

La alegerile din iunie 2012, doctorul Florinel Constantinescu a reușit să câștige în mod surprinzător pentru PDL, Primăria Călimănești, considerată bastion USL. Chiar dacă multă lume credea că, chiar dacă doctorul e o bun, clar va pierde că merge pe mâna PDL-ului, însă iată că n-a fost așa, iar 60,87% dintre călimăneșteni au ieșit la vot, prezența înregistrată fiind una dintre cele mai mari din ultimii 12 ani. Perdant din această situație a ieșit doar primarul PSD Ilie Amuzan, echipa consilierilor USL reușind să își păstreze un avantaj în fața PDL-ului.

Prin programul său electoral, prin seriozitatea cu care a vorbit cu oamenii, doctorul Florinel Constantinescu a convins electoratul din Călimănești să-i acorde votul de încredere pentru perioada 2012-2016.

Așadar, vineri, 29 iunie a.c., doctorul Florinel Constantinescu va fi învestit în funcția de primar al orașului Călimănești, va fi ales viceprimarul, iar noii consilieri locali vor depune jurământul că vor face tot ce le stă în putere și pricepere pentru binele lcuitorilor din Călimănești.

Așa cum v-am mai informat, doctorul Florinel Constantinescu a intrat în cursa pentru Primăria orașului Călimănești, convins fiind că poate să-și pună în slujba locuitorilor acestui oraș experiența sa de aproximativ 10 ani într-o funcție de manager al unei instituții care a ajuns pe locul întâi în țară sub conducerea sa, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea.Mai mult, timp de 18 ani, Florinel Constantinescu a activat ca medic veterinar în Călimănești, ceea ce îl face să știe exact care sunt dorințele locuitorilor de aici și ce vor ei de la administrația locală pentru un trai decent și mai bun.

Sloganul sub care a candidat la funcția de primar al orașului Călimănești spune totul: „Călimănești, așa cum îți dorești”, i-a purtat noroc doctorului Florinel Constantinescu.

În mandatul 2012-2016, doctorul Florinel Constantinescu vine cu un program în care și-a propus dezvoltarea turismului prin: promovarea și dezvoltarea turismului balnear; crearea unui mediu care să dea calitatea de stațiune orașului; crearea unui simbol al orașului, ce trebuie folosit obligatoriu în locurile publice, și care să reprezinte specificul turistic al localității și realizarea unui program de activități culturale pe tot parcursul anului. Și agrementul pentru toate vârstele este o prioritate pentru administrația locală. Aici, doctorul Florinel Constantinescu are în vedere reabilitarea și modernizarea parcurilor, a spațiilor verzi, a rondurilor de flori; amplasarea de noi locuri de joacă pentru copii și reabilitarea celor existente; realizarea de terenuri de sport în fiecare cartier al orașului și organizarea unor competiții sportive de nivel județean și național în care sunt implicați sportivii din Călimănești.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.