Meta
Realitatea Vâlceană

Doi bărbați din Gorj, care transportau ilegal 167 kg de caras, depistați de polițiștii vâlceni

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR PENTRU PREVENIREA BRACONAJULUI PISCICOL

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice și Secției 3 Poliție Rurală Sutești au deșfășurat activități de prevenire și combatere a braconajului piscicol, fiind depistați doi bărbați care transportau pește, fără documente de proveniență.

În noaptea de 11/12 septembrie a.c., polițiștii au acționat pentru depistarea persoanelor care practică braconajul piscicol, fiind prezenți în comunele Orlești, Ionești și Drăgoești, precum și în alte zone.

Au fost verificați 108 pescari, fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale de aproximativ 1.200 de lei, de asemenea a fost reținut și un permis de conducere.

Polițiștii au depistat în trafic doi bărbați din județul Gorj, care transportau 167 de kilograme de pește, specia caras, fără documente de proveniență. A fost întocmit un dosar penal, pentru braconaj piscicol, în baza O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

De asemenea, s-a dispus confiscarea întregii cantități de pește, precum și ridicarea în vederea confiscării a autoturismului folosit la transportarea peștelui.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.