Meta
Realitatea Vâlceană

Femeia din Berislăvești, dată dispărută, a fost găsită în pădure, în apropierea casei sale

*UPDATE/AȚI VĂZUT-0*

La data de 17 februarie a.c, în urma verificărilor efectuate de către echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști, reprezentanți ai administrației publice locale și voluntari, persoana dispărută RADU VERONICA, a fost identificată în pădure, în apropiere de locuința sa.

Femeia nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

Reamintim faptul că:

*AȚI VĂZUT-O?*

Vineri, 16 februarie a.c., polițiștii orașului Călimănești au fost sesizați cu privire la faptul că, în această dimineață , *RADU VERONICA* de 61 de ani, din localitatea Berislăvești, a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit până în prezent.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni și bluză de culoare bleumarin, purta un batic de culoare maro și era încălțată cu pantofi de cauciuc îmblăniți.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

1 Comment for “Femeia din Berislăvești, dată dispărută, a fost găsită în pădure, în apropierea casei sale”

  1. Another great post upon running a blog! Thanks therefore much to take the time to talk about you data as well as knowledge along with other bloggers.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.