Meta
Realitatea Vâlceană

Președintele CJ Vâlcea: “În acest an vom propune acorduri de parteneriat cu mai multe localități din județ pentru realizarea unor investiții de interes major”. După Mihăești, urmează Horezu

Vineri, 26 ianuarie, după ședința Consiliului Județean, președintele Constantin Rădulescu, alături de administratorul public al județului, Adrian Mihăilă, a susținut o conferință de presă în care au fost dezbătute mai multe subiecte, unele privind proiectele aprobate, aici referindu-ne la alocarea banilor pentru construirea un sens giratoriu la “Plute” – zona Buleta, din comuna Mihăești, însă nici construirea autostrăzii n-a fost lăsată deoparte (aceasta aflându-se deocamdată în prefezabilitate și, cine știe când va fi gata?!), dar și declarații privind desemnarea candidaților PSD pentru alegerile din acest an.

“Așteptăm deja de prea mult timp sprijin și alocări de fonduri pentru anumite proiecte absolut necesare. În acest an vom propune acorduri de parteneriat cu mai multe localități din județul Vâlcea, în vederea realizării unor investiții de interes major, care depășesc puterea financiară a administrațiilor locale. Așadar, vom construi un sens giratoriu în intersecția DN 67-DC 128, la “Plute”, zona Buleta. Pentru că am tot așteptat să primim bani, dar în zadar, iar intersecția este una periculoasă, trebuie să prevenim accidentele, acum am votat să alocăm fonduri pentru amenajarea sensului giratoriu, pentru siguranța traficului rutier.
Următorul parteneriat îl vom face cu orașul Horezu, pentru realizarea centurii ocolitoare a orașului. Consiliul Județean Vâlcea va asigura fondurile necesare cofinanțării acestui proiect, bani pe care orașul Horezu trebuie să-i aloce pentru ca această investiție importantă să poată fi realizată”, a explicat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

Costi Rădulescu: “Mircia Gutău va veni la PSD imediat ce legislația îi permite! Toți primarii care vin la PSD vin pentru că au găsit în mine un partener serios de discuții, care nu a tratat localitățile prin prisma culorii partidului“

“Noi nu facem spectacole ca alții cărora le e teamă că-și pierd primarii. Eu sunt convins și veți vedea că PSD va câștiga alegerile Europarlamentare, locale și prezidențiale în județul Vâlcea! Partidul Social Democrat va lua toate măsurile și va identifica cei mai buni candidați pentru funcțiile de primar, consilieri și așa mai departe, astfel încât să câștigăm alegerile în toate localitățile! Vom avea primul birou permanent județean din acest an și va asigur că vom avea și noi intrări pentru candidați la primării, dar vom avea și noi candidați la funcția de consilier județean. Deocamdată însă ne pregătim pentru alegerile Europarlamentare, ceea ce și facem în acestă perioadă, comună cu comună, oraș cu oraș, municipiu cu municipiu, ne-am apucat de treabă! Mircia Gutău va veni la treabă în municipiul Râmnicu Vâlcea imediat ce legea îi permite, va veni sub semnul PSD cu toată echipa, imediat ce legislația îi va permite să facă acest pas fără să sufere repercusiuni, să își piardă mandatul și așa mai departe!
Toți primarii care trec la PSD, pe toți îi primim și câștigă alegerile, cei care vin alături de noi vin pentru că se simt respectați, pentru că se regăsesc în partid și pentru că au găsit în mine un partener serios de discuții și care nu a tratat localitățile prin prisma culorii partidului”, a mai adăugat Constantin Rădulescu, în calitate și de lider al social-democraților vâlceni.

Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.