Meta
Realitatea Vâlceană

Președintele Consiliului Județean Vâlcea: Kilometru cu kilometru, asfaltăm și Drumul Loviștei


Consiliul Județean Vâlcea a revenit cu lucrări de asfaltare pe Drumul Loviștei (DJ 703 H), cu un nou tronson de 1,4 km, în continuarea celor 3 km asfaltați anul trecut pe raza comunei Perișani.
.

“După cum bine știți, de curând am preluat în administrarea Consiliului Județean un drum național de pământ (fost DN 7D), cu multe probleme de stabilitate, poate singurul de acest fel din țară, și ne-am apucat de treabă.

Vâlcenii din Câineni, Boișoara, Titești și Perișani au circulat destul pe un drum de pământ și era important să intervenim.

Prin covorul asfaltic pe care îl toarnă drumarii RAJDP în aceste zile, se va încheia sectorul de legătură dintre satele Spinu și Podeni din Perișani, cu satele Cucoiu și Bratovești din Titești.

Pentru modernizarea în totalitate a DJ 703 H (fost DN 7D), am depus proiect pe PNI “Anghel Saligny” și am mare încredere că vom primi finanțare.

Până atunci însă, din bugetul propriu al Consiliului Județean, kilometru cu kilometru, turnăm asfalt și pe acest drum atât de important pentru vâlcenii din Țara Loviștei”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.

1 Comment for “Președintele Consiliului Județean Vâlcea: Kilometru cu kilometru, asfaltăm și Drumul Loviștei”

  1. Very interesting points you have remarked, regards for posting. “Nothing ever goes away.” by Barry Commoner.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.