Meta
Realitatea Vâlceană

RAZIE IPJ, pe Bulevardul Dem Rădulescu! Ce a depistat POLIȚIA în OSTROVENI

ACȚIUNE RUTIERĂ A POLIȚIȘTILOR

Polițiști rutieri din Râmnicu Vâlcea și polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au acționat ieri, 14 iulie, în orașul Râmnicu Vâlcea, cu preponderență pe Bulevardul Dem Rădulescu, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

În urma acțiunii au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4490 lei, dintre care 15 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, iar 1 sancțiune pentru încălcarea prevederilor legale prevăzute de Legea nr. 55/2020.

În acest context, polițiștii au reținut 1 permis de conducere, pentru neacordare prioritate a vehiculelor, au retras 1 certificat de înmatriculare și 2 plăcuțe de înmatriculare.

De asemenea, tot în cadrul activităților a fost identificată o persoană, care se afla sub măsura carantinării la domiciliu, motiv pentru care a fost sanționată contravențional conform Legii nr. 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Totodată, a fost depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, care ar fi condus un autovehicul pe Bulevardul Tineretului din Râmnicu Vâlcea, sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transporat la spital pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârâșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunile de acest fel vor continua și în perioada următoare.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.