Meta
Realitatea Vâlceană

RAZIE IPJ pentru reducerea INFRACȚIUNILOR STRADALE și PREVENIREA transmiterii CORONAVIRUS

ACȚIUNE ÎN SISTEM INTEGRAT ÎN RÂMNICU VÂLCEA

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și secțiilor de poliție arondate, împreună cu polițiști din cadrul I.P.J.Vâlcea, sprijiniți de jandarmi ai I.J.J.Vâlcea și reprezentanți ai Poliției Locale Râmnicu Vâlcea, au organizat joi, 2 septembrie, două acțiuni, în intervalele orare 18:30-22:00 și 02:30-03:30, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru reducerea numărului de infracțiuni stradale și prevenirea faptelor antisociale, dar și pentru prevenirea transmiterii virusului SARS-COV2.

58 de polițiști au fost prezenți, în stradă, la ambele acțiuni, fiind legitimate în total 180 de persoane și oprite pentru control 148 de vehicule.

Au fost controlate 29 de societăți comerciale, pentru verificarea modului în care se respectă legislația, în contextul măsurilor adoptate de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2.

Polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, de 16.000 de lei, pe linie rutieră, precum și pentru nerespectarea măsurilor sanitare, dar și în baza altor acte normative.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani, din Păușești-Măglași, bănuit că ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc, la data de 1 septembrie a.c.. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.