Meta
Realitatea Vâlceană

Scandal și agresări fizice între trei bărbați din Râmnic

La data de 1 august a.c., polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către un bărbat, prin apelul 112, cu privire la faptul că s-a produs un scandal între mai multe persoane pe o stradă din municipiu.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, 3 bărbați s-ar fi agresat reciproc, iar până la sosirea polițiștilor, persoanele au părăsit locul evenimentului.

Totodată, în aceeași zi, în timp ce se aflau în fața unui bloc din municipiu, 2 dintre aceștia s-ar fi agresat fizic, unul fiind lovit cu un corp contondent, iar celălalt fiind tăiat la un deget al mâinii drepte.

Cele 3 persoane au fost identificate și conduse la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale, fiind efectuate cercetări sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.