Meta
Realitatea Vâlceană

SCM Râmnicu Vâlcea, victorie cu Măgura Cisnădie: 30-27!

Miercuri, 10 martie 2021, de la 18.30, în Sala Sporturilor, SCM Rm. Vâlcea a disputat meciul cu CS Măgura Cisnădie, o partidă care s-a jucat pe muchie de cuțit.

După ce a încheiat prima repriză cu doar un gol avantaj (15-14), în partea a doua a meciului echipa vâlceană a fost mai dinamică, a profitat de greșelile adversarelor care, trebuie să recunoaștem, au jucat foarte bine, însă scorul final a fost 30-27!

Vâlcea s-a chinuit cu Măgura Cisnădie, dar a redus din handicapul față de CSM București, la diferența de 7 puncte, dar cu un joc mai puțin disputat. Această victorie bifată în Liga Florilor înseamnă pentru SCM Rm Vâlcea optimism și mobilizare pentru meciurile următoare.
După surpriza produsă de U. Cluj, 27-27 cu CSM București, SCM Craiova a trecut de Dunărea Brăila într-un meci cu răsturnări incredibile de scor, iar SCM Rm. Vâlcea ac câștigat împotriva Măgura Cisnădie.

Etapa a 12-a a Ligii Florilor a fost ultima înaintea turneului preolimpic din Muntenegru, programat la sfârșitul săptămânii viitoare. Adrian Vasile a anunțat lotul cu care România speră să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.