Meta
Realitatea Vâlceană

SCM Rm Vâlcea, încă o victorie în Liga Campionilor!

Duminică, 7 februarie 2021, echipa SCM Râmnicu Vâlcea a bifat o nouă victorie în Liga Campionilor, câștigând, “la mustață”, cu 26-25 împotriva HC Odense (Danemarca).

Dacă în prima repriză SCM Rm. Vâlcea a condus fără probleme (13-10), în fața unei mari echipe a Europei, a doua repriză a fost plină de suspans, campioana României chiar a meritat să câștige 26-25, ținând cont de apărarea de fier, paradele portărițelor, dar și fazele de excepție ale marcatoarelor noastre!
Kristina Liscevic a marcat golul victoriei cu câteva secunde înainte de final.
Felicitări întregii echipe și antrenorilor!

Florentin Pera: „Am câștigat pe terenul unei echipe foarte puternice, unde nu au reușit să triumfe Gyor sau CSKA Moscova”!
Antrenorul echipei vâlcene spune că SCM ar fi avut mai multe puncte în Liga Campionilor, dacă ar fi disputat și cele trei partide restante. „Dacă nu aveam în toamna anului trecut acele probleme cu Covid-19 și am fi putut disputa și cele trei jocuri restante, două cu Borussia Dortmund și meciul de acasă cu Podravka, am fi avut mai multe puncte, dar aceasta este situația. Trebuie să păstrăm forma actuală și atitudinea din acest joc pentru următoarele dispute.
Sper să creștem în joc, vom munci la antrenamente. Pentru noi este foarte important meciul următor de campionat, jucăm cu CSM București, toată lumea așteaptă acest joc, vrem să fim într-o formă bună și să câștigăm”, a declarat antrenorul Florentin Pera.

SCM Rm. Vâlcea a continuat seria meciurilor foarte bune în Liga Campionilor din 2021 și a obținut a treia victorie în ultimele patru dispute. Această victorie, 26-25, le păstrează pe vâlcence pe locul 6 în clasament și urmează ultimul meci din grupă, duminica viitoare, de la ora 17.00, cu Brest (Franța).
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.