Meta
Realitatea Vâlceană

VIDEO: Alți TREI TINERI, depistați cu DROGURI, într-o parcare din RÂMNIC

În data de 30 noiembrie 2023, în jurul orei 20:00, atenția jandarmilor a fost atrasă de comportamentul suspect al unui conducător auto, imediat după ce acesta a oprit mașina în parcarea unui centru comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Cei trei ocupanți ai autovehiculului, un bărbat în vârstă de 31 de ani și alți doi pasageri în vârstă de 31, respectiv 29 de ani, au fost legitimați iar în urma controlui corporal preventiv, au fost descoperite asupra unuia dintre pasageri, patru ambalaje de staniol care conțineau resturi vegetale cu o culoare brun-verzuie, presupuse a fi substanțe interzise conform legislației în vigoare.
VIDEO: trim-4c551cb1-bbe3-4636-9d33-6c9a737c8fe3
În timpul procedurilor, tânărul care a condus autovehiculul a manifestat o agitație constantă, ceea ce a determinat jandarmii să solicite sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru a fi testat antidrog. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug test, iar rezultatul a indicat prezența unor substanțe interzise în organism.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise, vor fi predate organelor abilitate pentru a continua cercetările în conformitate cu prevederile legale.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.