Meta
Realitatea Vâlceană

AJOFM Vâlcea, la ceas aniversar! 20 de ani de activitate

Luni, 10 decembrie 2018, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Vâlcea a împlinit 20 de ani de activitate, motiv de sărbătoare nu doar pentru angajaţii instituției, ci şi pentru mass-media locală. Cei mai importanţi colaboratori au primit câte o diplomă de Excelenţă!

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă aniversează, în data de 10 Decembrie, 20 ani de la prima şedinţă a Consiliului de Administraţie, moment ce a pus bazele unei instituţii orientate către piaţa muncii. Serviciul Public de Ocupare, cu toate structurile sale, a acumulat în acești ani o experienţă bogată şi valoroasă, potenţată şi de modelele de succes ale instituțiilor similare din statele membre ale Uniunii Europene.
În acest moment, ANOFM oferă servicii profesioniste folosite cu încredere de toţi cei care doresc să intre pe piaţa muncii sau să evolueze în cadrul acesteia.
Identificarea şi valorificarea oportunităţilor de ocupare prin oferirea de servicii de calitate pentru cei care caută un loc de muncă sau pentru angajatori, sunt deziderate permanente urmărite în activitatea desfăşurată atât la nivel central, cât şi în structurile teritoriale ale ANOFM.
La ceas aniversar, conducerea AJOFM VÂLCEA a oferit diplome de excelență și a ciocnit o cupă de șampanie cu cei prezenți la eveniment. La Mulți Ani!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.