Meta
Realitatea Vâlceană

Despre noi

Realitatea Vâlceană este un săptămânal complex, în paginile căruia puteţi găsi informaţii obiective, bine documentate şi de interes general, anchete, reportaje, interviuri cu oameni de mare interes pentru judeţul nostru. Pe lângă paginile de  eveniment, sănătate, reportaj, economic  sau sport, în cadrul ziarului există şi o pagină în care veţi găsi recenzia unei cărţi.

Săptămânalul „Realitatea Vâlceană” are un format tabloid, cu 16 pagini, şi este distribuit prin intermediul societăţilor Rodipet, Inedit Press, Cariserv şi Poşta Română.

Echipa redacţională este formată dintr-o echipă tânără şi dinamică cu studii şi experienţă complementare, reuniţi pentru a sparge piaţa cu un concept inovator plin de realitate. Pornind de la nevoia de informare şi comunicare prin presa scrisă ce tratează şi informează prioritar comunitatea vâlceană, am  lansat pentru dumneavoastră Realitatea Vâlceană. Libertatea de exprimare, documentarea temeinică, profesionalismul, realitatea şi echidistanţa sunt doar câteva din atuurile publicaţiei noastre.

În speranţa unei colaborări benefice ambelor părţi, vă prezentăm oferta noastră.

De asemenea, vă puteţi abona la ziarul nostru, accesând datele de contact.

Ataşat, puteţi consulta şi ratecard-ul cu tarifele ziarului nostru.

Preţ pagină policromie: 2 lei / cm pătrat

Preţ pagină alb-negru: 1 leu / cm pătrat

Preţurile sunt negociabile.

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.