Meta
Realitatea Vâlceană

Campania electorală, pe ultima sută de metri!

Mai e puțin timp și vine ziua votului pentru alegerile parlamentare (6 decembrie).

Candidații pentru funcțiile de deputați și senatori s-au “duelat” în programe și discursuri electorale, care mai de care mai pompoase, să ne facă să credem că o să curgă “numai lapte și miere” în țara noastră. Însă realitatea e alta, fiecare își urmărește interesul apoi, Dumnezeu cu mila!

Situația medicală complicată (Coronavirusul), nebunia politică internă, mutările și permutările de ultimă oră, dar și jocurile din culise au băgat partidele în priză. La nivel local lucrurile sunt însă mult mai liniștite, dar la capitală e forfota mare! Se fac studii peste studii pentru a calcula cine intră, cine nu intră în noul Parlament și mai ales cum se vor așeza lucrurile după rezultatele alegerilor din 6 decembrie.

Trebuie să precizăm faptul că unii vor avea marea “surpriză” să nu atingă pragul și să-și ia adio, cel puțin pentru patru ani, de la funcțiile călduțe și bine plătite din Parlament. Alții, pe locuri eligibile, susținuți de partidele puternice, stau liniștiți și se “consolează” că urmează patru ani de hibernare!

Să nu fim răi, e și Postul Crăciunului, există și câțiva cărora chiar le pasă de România, de Vâlcea și de soarta noastră și chiar își merită funcțiile însă, păcat că îi putem număra pe degete! Vă vom ține la curent!
Anemona TĂNASE

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.