Meta
Realitatea Vâlceană

Cârcoteli şi şuşoteli

O instituţie foarte importantă din judeţul nostru se află într-o situaţie foarte delicată, întrucât neînţelegerile şi contradicţiile s-au transformat în plângeri penale părţile acuzându-se de abuz în serviciu, de acte normative încălcate cu bună ştiinţă… Ce să mai lucruri foarte grave, penale chiar! Să vedem ce-o mai fi (sperăm să se îndrepte lucrurile) întrucât ce e depăşeşte orice imaginaţie!

Din 2012 încoace ţara noastră a reuşit să inaugureze vreo 250 de kilometri de aşa-zisă autostradă. CNADNR urmează să comande, în sfârsit, nişte studii privind concesionarea spaţiilor de servicii – altfel spus, prin 2016, încolo, vom avea şi noi o toaletă pe şoselele inaugurate în ultimii ani. Te doare mintea, nu alta. De vezică nu mai spunem…

Despre autostrada Sibiu-Piteşti, cu altă ocazie …că şi-aşa s-au pronunţat prea mulţi. Rămâne să ne convingem!

Credem, fără să ne înşelăm, că e prima dată când UNPR-ul este atât de tranșant în a spune că ei chiar îl susţin pe un om, indiferent de ce-ar zice partidul acestuia. Altfel spus, mai pe româneşte, pesediştii tocmai au aflat că dacă îi fac vreo figură lui Ponta, dacă-l dau cumva jos din fruntea partidului, UNPR trece de partea viitoarei puteri, adică PNL. Vă mai miră ceva? La câte s-au întâmplat, e loc întotdeauna de surprize!

Alegerile parţiale locale se lasă aşteptate! Cel puţin aşa sună anumite semnale, însă sunt contrazise de alţii care afirmă că sunt imperios necesare. Bucuria unora, supărarea altora… Dar, chiar aşa, or mai fi sau nu? Si-aşa ajungem … în 2016!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.