Meta
Realitatea Vâlceană

Dan Ponoran, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă

• Dan Ponoran este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, terminând cu nota 10. Se bucură de apreciere şi recunoaştere ca specialist. Este medic chirurg din 2004.

•Măsurile pe care le va lua odată cu numirea sa în funcţia de manager al SJU nu îi va afecta pe şefii de secţie? Rămâne să ne convingem!

Prin câştigarea concursului pentru funcţia de manager, Dan Ponoran a reuşit un lucru care nu i-a reuşit nici măcar fostului ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, să o înlocuiască pe Georgeta Sălişte din fruntea unităţii medicale.
După cum ştiţi, Georgeta Sălişte a fost unul dintre cei mai longevivi manageri de spitale din România, aceasta conducând unitatea medicală timp de şapte ani, din 2007 până în 2014.

Tânărul chirurg Dan Ponoran a reuşit să câştige concursul pentru manager la spital cu media 9.02. După cele trei probe de concurs, Georgeta Sălişte n-a obţinut decât media 8,23. S-a dat probă scrisă, proiect de management şi interviu. La susţinerea proiectului de management, doctorul Ponoran a obţinut nota 9,19, în timp ce Georgeta Sălişte doar 7,55. Nemulţumită că a pierdut în faţa chirurgului Ponoran, Sălişte a contestat rezultatele concursului, fără succes însă.

În prezent, Georgeta Sălişte ocupă funcţia de şef al Serviciului Runos de unde, cu siguranţă, dacă va dori, va ocupa acest post până la pensie.

Carmen CĂLIN

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.