Meta
Realitatea Vâlceană

DIN LIRICA LUI BULĂ

FABULA VIERULUI
Un porc de vier slut, bălos și jegos, /Zărindu-se-ntr-o baltă clară / Exclamarea-ncepu * să-l doară /Și supărat, nevoie mare, grohai:/ Ce vierărie! /Oare așa e chipul meu /Urât, ghebos, bălos si nasu* rât? /Adică, eu nu sunt animal Sensibil, delicat, sentimental? /Inima mea la fel tresaltă,/ Iar sufletu-mi vibrează/ Când văd o purcelușe grasă,/ Frumoasă și măiastră !/Chiar am avut propuneri /Ca să ocup un post de cârmă/ La Partidul Porcilor, care nu râmă..!?/ In preajmă, o părcelușe grăsuță, /Care-si făcea siesta într-o băltuță /Plină ochi cu noroi de calitate / Adus pe sub mână din străinătate/Și cu certificat de conformitate, /Auzindu-l pe porc cum se mai vierărește/ Ii grohhi suav-porcește:/ Poți să grohai și să te plângi oricât/ Și chiar să pui pe seama mea/ Vina că te-am făcut așa,/ Un parc de vier bălos/Ce hălpi la lături/ Si orice-ai face tu/ Eu n-o să te mângâi/ Pentru că, /Tot un porc de vier rămâi! /Aaah!/ Las* c-am să-ți arăt eu ție!/ Pentru această josnicie/ Am să m-adresez la Ocârmuire/Ca să te propuie/ Pentru tăiere si tranșare fără asomare ..?

Morala-i simplă: Decât an porc de vier într-un partid /Mai bine-o parcelușe /Grăsăță,
finuță și frumoasă/ Dar devreme acasă..!
Giunel

PSEUDO EPIGRAMĂ GUVERNAMENTALĂ

În aist executive de GUANTANAMIZARE/ Se fac noi ungeri de membrii/ Pentru înfățoșare / Însă ca să fie un Guvern solemn/ Îmi bag și eu membru în acest Guvern.

BANC INTELECTUAL
Un barbat este condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a înjurat un milițian. După 10 ani evadează și intră într-o casă, dând peste un cuplu, soț și soție Îl leagă pe bărbat de un calorifer după care se duce la femeie și o sărută pe gât apoi pleacă spre baie. Soțul îi
spune soției: Dragă, ăsta, după cum arată, este un evadat din pușcărie. Te-a sărutat pe gât și probabil ți-a propus ca să faci sex cu el. Nu te opune, fă-i pe plac, lasă-l să facă ce vrea cu tine și poate pleacă.  Fii tare! Te iubesc!

Soția se uită la el și-i spune: Să știi, dragule, că nu m-a sărutat, mi-a șoptit că este homo și că îi place de tine că arăți mișto ! M-a întrebat dacă avem niște vaselină. I-am spus să caute în baie. Fii tare! Te iubesc!

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.