Meta
Realitatea Vâlceană

Domnule Grigorescu, nu aveaţi ceva datorii pe la PSD?

Remus Grigorescu a rămas cu un pitic pe creier de când era să ajungă primar, în urmă cu nişte ani. E adevărat, susţinut puternic de PSD, a fost aproape de un succes colosal în Râmnicu Vâlcea, însă de atunci vremurile s-au schimbat.
S-a schimbat şi Grigorescu, care acum candidează din partea ALDE. Cineva probabil i-a spus că are şanse să câştige în competiţie cu Mircia Gutău, Romeo Rădulescu şi Grigore Crăciunescu. Noi credem că nu are, singura sa realizare va fi aceea că va avea la activ două înfrângeri în campania pentru Primăria Râmnicului.
Dintre toţi dezertorii care au sărit din barca PSD în cea a ALDE, Grigorescu ar fi avut cele mai puţine motive să o facă. A fost prefect, consilier judeţean şi candidat la primărie din partea PSD, mii de vâlceni alergând pentru el în campaniile electorale. Grigorescu a primit mereu susţinerea PSD, a fost inspector şcolar general pentru că aşa a vrut partidul iar de câţiva ani mănâncă o pâine albă în centrul Râmnicului, ca director la Biblioteca Judeţeană. Un pic de recunoştinţă n-ar fi stricat, domnule Remus Grigorescu. Măcar de la un profesor universitar care se drapează în principii. (A.T.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.