Meta
Realitatea Vâlceană

Enceanu şi Mâţu Stoian fac spectacol pe 12 iulie, la prima ediţie a zilei comunei Stoeneşti

Evenimentul va debuta cu parada portului popular, pe ritmul fanfarei „Gabriel Chaborschi”, urmat de deschiderea oficială. Fiind prima ediţie a Zilei comunei, primarul Gheorghe Dumbravă a lansat invitaţii politicienilor locali, autorităţilor judeţene, dar şi prietenilor apropiaţi, pentru a-i fi alături în această zi de sărbătoare:

Programul desfăşurării acestui eveniment este următorul: 13.00 şi 15.00, toţi cei prezenţi vor putea asculta un concert susţinut de Rapsodia Vâlceană, iar de la 15.30 va urca pe scena din Stoeneşti Constantin Enceanu, urmat de Marcela Fota şi Violeta Nicoleta Constantin. De la ora 20.15, spectacolul va continua cu un recital susţinut de Petrică Mâţu Stoian. Vor avea reprezentanţii pe parcursul zilei şi Ansamblurile „Glasul Otăsăului”, „Moştenitorii” din Pietrari, şi „Mioriţa” din Vaideeni.

Seara este programat un concert pentru tineret cu Amna şi formaţia sa. Evenimentul se va încheia la miezul nopţii, cu un foc de artificii!

Prima victorie a PSD Vâlcea pe 2015: Primarul, vicele şi 5 consilieri din Stoeneşti au trecut la PSD

Începând cu 23 iunie a.c., primarul, viceprimarul şi 5 consilieri locali din comuna Stoeneşti au decis să fie social-democraţi, informaţie confirmată chiar de edilul Gheorghe Dumbravă.

Reamintim cititorilor că primarul Gheorghe Dumbravă a câştigat alegerile locale în comuna Stoeneşti în anul 2012, pe listele Partidului Conservator, dar odată cu  Ordonanţa de urgenţă 55 pentru migraţia primarilor şi a aleşilor locali, impreună cu  viceprimarul şi cei 5 consilieri PC,  au decis să fie independenţi, iar acum ingroaşă rândurile PSD Vâlcea.

Referitor la această situaţie, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, ne-a declarat: “Eu nu cred ca va candida din partea PSD la alegerile din 2016! Mai e până atunci!”.

Carmen CĂLIN

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.