Meta
Realitatea Vâlceană

Gala Seniorilor Vâlceni, pe 16 ianuarie 2020

Respect pentru seniorii noștri din Educație, Știință și Cultură!

Consiliul Județean Vâlcea și Asociația Seniorilor Vâlceni din Educație, Știință și Cultură au desfășurat, în cursul anului trecut, o serie de acțiuni comune, dar și întâlniri cu prilejul unor evenimente menite să marcheze date importante din evoluția culturală și educațională a județului nostru.

Și în acest an, Consiliul Județean Vâlcea, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, continuă colaborarea cu Asociația Seniorilor și organizează joi, 16 ianuarie 2020, o Gală a seniorilor vâlceni, la care vor participa membrii Asociației, dar și o serie de invitați ai acestora.

“Continuăm seria acțiunilor dedicate poetului nepereche, Mihai Eminescu, cu o Gală a seniorilor din educație și cultură. În cadrul evenimentului, ne-am propus să facem o colectă de carte pe care ulterior, să o dăruim unei biblioteci din Diaspora. În ceea ce mă privește, voi dona mai multe cărți, printre care, evident, și una scrisă de Mihai Eminescu, volume care vor completa donația de carte pe care Centrul Creației și Asociația Seniorilor o vor face cu prilejul acestei Gale.
Ideea organizării unui eveniment prin care să ne arătăm prețuirea față de seniori noștri din Educație și Cultură îmi aparține și le mulțumesc celor două entități culturale pentru implicare. Cred că seniorii vâlceni merită tot respectul și recunoștința noastră pentru întreaga activitate”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.