Meta
Realitatea Vâlceană

Horoscop săptămânal

Berbec

Se îmbunătățește comunicarea, mai ales cea cu persoană iubită. Propune-ți să nu mai fii irascibil, poți reacționa și afișând un zâmbet pe față și discutând pe îndelete subiectele “fierbinți”. Cere tot ceea ce îți dorești, însă fii diplomat și folosește arta retoricii, în conversații. Pe 25 iunie, în schimb, este posibil să ai parte de surprize, în sensul că tot ceea ce poate merge rău, va merge rău. Tot ceea ce poți face este să nu amplifici și mai mult starea neplăcută, răspunzând cu nervi și supărare. Veștile bune, însă, sunt aduse de evenimentul de Luna Nouă din 27 iunie – căminul și familia sunt cele care beneficiază de grația Divină.

Taur

O săptămână în care cel mai mare atuu al tău este reprezentat de capacitatea de a-ți negocia proiectele și de a-ți multiplica resursele. “Profit” este cuvântul cheie. Recompense neașteptate îți fac viață un paradis, anihilând orice eveniment neplăcut de la locul de muncă sau orice posibilă problema (minoră) de sănătate. Pe 25 iunie este indicat să nu îi superi pe cei din jurul tău, doar pentru că nu ai răbdare să le explici ce anume intenționezi și te aștepți că ceilalți să îți citească gândurile. Trebuie să reușești să faci diferența între tipurile de schimbări pe care vrei a le implementa: care sunt pentru progres și care sunt din propria-ți voință?

Gemeni

Arăți bine, te simți bine și totul în viață ta, în această săptămână, este legat de modul în care te prezinți în ochii celorlalți. Trebuie, însă, să ai grijă în care femei ai încredere, în această săptămâna. Este de preferat să îți petreci începutul de săptămâna mergând la teatru sau la film, savurând și respirând artă și creație. Pe 25 iunie sunt posibile surprize din partea copiilor sau legate de aceștia, ori poate din partea persoanei iubite sau a prietenilor pe ajutorul cărora te sprijini. La sfârșitul săptămânii este indicat să practici o formă de terapie, oricare îți surâde, mai ales dacă o poți face de unul singur, pentru ține însuți.

Rac

În cazul în care îți surâde ideea de-a avea o aventură secretă, nu acționa în acest sens în primele două zile ale săptămânii. Păstrează-ți energia pentru mijlocul săptămânii, perioada în care este posibil a fi nevoit să rezolvi conflictele din sânul familiei. În același timp, la locul de muncă pot interveni schimbări bruște de context, ceea ce te va stresa și mai mult. Vestea bună, însă, este adusă de evenimentul de Luna Nouă din semnul tău solar, a cărui influență astrală te va ajută să descoperi noi modalități de a rezova problemele. Indiferent ce proiect îți dorești a începe, acum este momentul pentru a face acest lucru.

Leu

Este de preferat să nu îți împărtășești planurile de viitor cu cei din anturajul tău. Nu cere sfaturi sau păreri și nici nu renunța la viziunea ta, chiar dacă pare nepotrivită momentului actual. Fii reținut și de față cu cea mai nouă persoană acceptată de anturaj. Ideile revoluționare îți dau bătaie de cap și îți întorc lumea pe dos, în special pe 25 ale lunii. Evenimentul de Luna Nouă din semnul  Racului, însă, îți reamintește de bunăvoința de care trebuie să dai dovadă în ceea ce îi privește pe cei mai puțin norocoși, oameni din jurul tău. Nu le da sfaturi pe care tu nu le-ai urmă, mai ales în ultima zi a săptămânii.

Fecioara

Poate că este timpul să dai dovadă de generozitate, fără a cere ceva în schimb, cu precădere la locul de muncă. Deși între 24 -26 ale lunii este posibil să fii nevoit a scoate bani din buzunar pentru cheltuieli neprevăzute, este posibil a primi o mărire de salariu sau anumite beneficii de la locul de muncă (spre sfârșitul săptămânii). Până atunci, însă, chisr și evenimentul de Luna Nouă din semnul zodiacal al Racului te susține în a-ți vizualiza viitorul pe marile culmi ale gloriei. Incpi a-ți redefini modul de relaționare cu persoană iubită, este momentul să afli ce îți scapă și cum poți remedia situația.

Balanță

Festina lente. Deoarece nu știi ideile cui le preiei, deși ai senzația că îți aparțin. Odată cu ingresul guvernatoarei semnului tău solar, Venus, în cea de-a nouă casă a horoscopului tău solar, ai putea întâlni oameni care să îți devină adevărați mentori în viitor, însă nu te hazarda să îi consideri mai buni deat ești tu, cel puțin nu în această săptămână. Sunt favorizate relațiile cu străinătatea, dar nu și comunicarea cu oamenii acestor zone. Va trebui să faci un efort serios pentru a-ți păstra glasul blând și atitudinea blajină. Sunt posibile schimbări de situație la locul de muncă, ceea ce poate reprezenta un nou început, pentru tine.

Scorpion

Se pare că ești tentat din ce în ce mai mult să faci lucruri interzise de legi, cutume, societatea în care trăiești sau educația pe care ai primit-o. De aici și tumultul interior, dizolvat în dulci trăiri și senzații ferite a fi manifestate în văzul lumii. Sunt posibile pierderi materiale, însă, în cazul în care nu reușești să îți dai seama de natura și caracterul celor care îți propun diverse afaceri. Se îmbunătățesc, în schimb, relațiile cu frații/surorile, verii unchii/mătușile tale. În cazul în care studiezi ceva anume, odată cu evenimentul de Luna Nouă din semnul Racului și influența acestuia, poți descoperi noi perspective ale înțelegerii.

Săgetător

Cele mai puțin recomandate flirturi, cu precădere în primele zile ale săptămânii, sunt cele cu persoane de la locul tău de muncă. Rezumă-te la a-ți simți ca fiind îmbunătățite aceste relații, neîntrecând să întreci măsură. Fii cu băgare de seama la modul în care copilul tău se prezintă lumii și nu ezita să investești și mai multe resurse în educația acestuia, pe parcursul întregii săptămâni. Latura ta sensibilă va fi accentuată în ultima zi a săptămânii, zi în care este indicat a-ți petrece timpul în compania celor pe care deja îi cunoști de mult timp și în care ai încredere. Este de preferat să nu acționezi din milă, ci doar din compasiune.

Capricorn

Te înțelegi din ce în ce mai bine cu cei din jurul tău, în special cu colegii de la locul de muncă. Deși le ești de un real ajutor acestora, este de preferat să nu renunți la propriul tău bine pentru a le face altora pe plac. Rutina zilnică este din ce în ce mai plăcută, iar vestea cea bună este aceea că este posibil a dezvoltă un nou parteneriat sau a cunoaște o nouă persoană care-ți va deveni pereche. Pregătește-te pentru a-ți petrece timpul fiind din ce în ce mai răsfățat, un premiu binemeritat, dealtfel. Încearcă, doar, să nu transferi problemele pe care le ai acasă la locul de muncă sau în societate. Păstrează-ți integritatea.

Vărsător

Fii cu mare băgare de seamă în ce context îți petreci cele mai intime momente; este posibil a avea parte de surprize neplăcute și de pierderea multor resurse, chiar dacă la mijloc se află o pasiune arzătoare căreia nu îi poți da de cap. Unde mai pui și faptul că dialogul cu tine este perceput de ceilalți că fiind o luptă verbală, deși intenția ta nu a fost deloc aceasta… Practic, este o săptămână în care este indicat să te concentrezi a repara circumstanțele în care te afli, în niciun caz a încerca să îți creezi un nou ambient. Sfârșitul de săptămână îți aduce noi idei prin intermediul cărora poți găsi alte căi de a-ți crește veniturile.

Pești

Pacea și tihna se instalează în familia ta. Era și momentul… Apoi, deși este posibil a pierde anumite sume de bani, câștigul se anunță în ceea ce privește sentimentele – este posibil a apărea o nouă persoană în viața ta. Ești pregătit pentru a te lasă în voia sorții? Nu proiecta, însă, așteptările tale în această persoană, deoaree vei fi dezamăgit când vei fi pus față în față cu adevărul. Păstrează-ți un anume grad de independență față de această persoană și încearcă să îi descoperi atât latura întunecată a personalității, cât și pe cea luminoasă. Găsește-ți liniștea interioară, chiar dacă acest lucru presupune să-ți petreci sfârșitul de săptămână departe de toți.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.