Meta
Realitatea Vâlceană

In atenţia fermierilor vâlceni: 15 iunie, termen limită când APIA primeşte cereri de plată pentru sectorul vegetal şi zootehnic

Având în vedere încheierea în data de 15.06.2015 a Campaniei de primire a cererilor unice de plată pentru anul 2015 (sector vegetal si sector zootehnic), gestionată la nivelul judeţului nostru de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea, precizăm că programul de lucru cu publicul al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea a fost prelungit şi în zilele de sâmbătă şi duminică, iar fermierii cu suprafaţa mai mică de 50 hectare sunt aşteptaţi pentru depunerea cererilor la cele 6 centre locale de pe raza judeţului Vâlcea (Băbeni, Bălceşti, Brezoi, Drăgăşani, Horezu şi Rm. Vâlcea), respectiv la sediul din Rm. Vâlcea, Strada Oituz, nr. 7, pentru fermierii care deţin suprafeţe mai mari de 50 hectare, astfel încât un număr cât mai mare de fermieri domiciliaţi pe raza celor 89 de unităţi administrativ-teritoriale vâlcene să depună cererea unică de plată aferentă anului 2015, urmând ulterior să beneficieze de fondurile europene şi naţionale alocate către sectorul agricol.

Începând cu data de 26 mai 2015, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) preia cererile de subvenţie ale fermierilor pentru toate schemele de plată, atât pentru sectorul vegetal, cât şi pentru sectorul zootehnic, inclusiv pe suport de hârtie.

Vă aducem la cunoştinţă că, la nivelul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea, s-au depus până la data de 01.06.2015 un număr de 10.711 cereri unice de plată pentru anul 2015 (sector vegetal şi sector zootehnic).

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.