Meta
Realitatea Vâlceană

Joi, 29 noiembrie 2018, ŞEDINŢĂ FESTIVĂ la CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA!

Cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri la 1 Decembrie 1918, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea organizează joi, 29 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, o şedinţă festivă.
Alături de consilierii judeţeni, la evenimentul care se va desfăşura în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea sunt invitaţi să participe: parlamentarii de Vâlcea, actualul şi foştii prefecţi ai judeţului, foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea, primarii tuturor localităţilor vâlcene, consilierii locali, şefii de instituţii, personalităţi vâlcene etc.

„Împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, la 1 Decembrie 1918, este un eveniment istoric unic şi cu o puternică încărcătură emoţională, fiindcă se realiza atunci visul de secole al românilor – unirea tuturor provinciilor româneşti într-un singur stat – naţional, unitar şi suveran. Organizăm, cu acest prilej, o ŞEDINŢĂ FESTIVĂ a Consiliului Judeţean Vâlcea cu o largă participare, deoarece ne dorim să trăim cu toţii, la maximă intensitate, acest moment, să uităm de culorile politice sau de ambiţiile care ne animă şi să facem un arc peste timp, pentru a ne reaminti faptele înaintaşilor noştri care ne-au lăsat în grijă această ţară şi acest judeţ.
Sper din tot sufletul ca evenimentul nostru să fie o reuşită!”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.