Meta
Realitatea Vâlceană

M. Laurenţiu, de 29 de ani, din oraşul Băile Govora, dosar penal pentru nerespectarea regimului juridic al armelor şi muniţiilor

La data 25 februarie a.c., poliţiştii au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj cinegetic şi pentru verificarea respectării regimului juridic al armelor şi muniţiilor pe raza de competenţă a poliţiei oraşului Băile Govora.

Cu această ocazie, poliţiştii  au constatat faptul că  M. Laurenţiu, de 29 de ani, din oraşul Băile Govora este bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 342, alin.6 din Codul Penal.

La domiciliul acestuia a fost  identificată un pistol de autoapărare, pe care îl deţinea în baza permisului de armă, pe care însă avea aplicată ultima viză în luna noiembrie 2008, bărbatul neconformându-se prevederilor legale de depunere a acestei arme în 10 zile la un armurier autorizat.

S-a întocmit dosarul penal pentru comiterea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 342, alin.6 din Codul Penal. (A.D.)

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | Copyright @ 2011 Realitatea Vâlceană. Toate drepturile rezervate.